Aktuálně

2024


2023


2022


2021


2020


2019


2018

pro

11

Poděkování

Všem, kteří mne celý rok podporovali děkuji a přeji klidné prožití vánoční svátků a šťastný rok 2019.

poděkování Pavla Děckého

lis

3

Dvakrát měř, jednou ...

Pavel začal naplno testovat zbrusu nový silniční speciál od firmy Wolturnus. A co na něho říká? "Zatím mám jen nejlepší dojmy. Děkuji Moravskoslezskému kraji za individuální dotace, která mi pomohla získat tento bike!"

Nový silniční handbike

řij

1

Cíl splněn!

V neděli 30. září se konal poslední pohárový závod v Kamenici u Sedlčan, kde Pavel vítězstvím získal po čtvrté v řadě Český pohár MTB handbike. Všechny plány pro rok 2018 tak vyšly na 100 % a celá úspěšná sezóna byla tímto završena. Všechny cíle počínaje dokončením Jizerské 50, zdoláním Grossglockneru a získáním dvou titulů mistra republiky v kategorii MTB handbike byly dosaženy :)

Vítěz ČP MTB handbike 2018

srp

27

Maratonec

V sobotu 25. srpna se konalo v Leštině u Zábřehu na Moravě mistrovství ČR MTB Handbike na maratónské trati. Dva okruhy nabízely stoupání, rychlé úseky i nebezpečný lesní sjezd. Pavel zdolal trať za 2 hod. a 6 min. a připsal si tak další titul mistra ČR. Od startu si vytvořil náskok a díky vyrovnaným časům na kolo, projel cílem o 45 minut před druhým Radoslavem Fabiánem z Plzně a třetím Michalem Kosíkem. Letos je před handbikéry ještě poslední kolo českého poháru MTB handbike, kde Pavlovi k obhajobě loňského celkového vítězství stačí dojet do cíle.

Moravský cyklomaraton 2018

srp

20

Ostravský chachar

V sobotu 18. srpna se konalo v horkém letním počasí na výborně připravené trati mistrovství ČR MTB handbike (speciálně upravené kolo pro vozíčkáře) v cross country v areálu Landeckého parku v Ostravě. Od startu se Pavel dostal do čela závodu a vyrovnanými časy 6 minut na kolo udržoval strojové tempo. Zvítězil tak na trati, na jejíž stavbě se letos podílel, s velkým náskokem před Michalem Kosíkem z Plzně, který předvedl skvělý výkon a o minutu porazil dalšího Plzeňáka Radoslava Fabiána. Pavel po zdařilé obhajobě titulu v cíli přiznal, že tento typ závodu opravdu bolí, ale zároveň patří mezi jeho nejoblíbenější.

Ostravský chachar 2018

čvc

27

To byl kopec!

Tak jsem při soustředění v rakouských Alpách teprve plně pochopil motto: "Co bolí to sílí" :) Ale jízda na Grossglockner byla nádherná!

Houštecký cyklomaraton 2018 Grossglockner

čer

24

Utrápené vítězství v Houštce

Hezký ale chladný závod se jel v Houštce u Staré Boleslavi. Pavel byl přetažený, tak si závod moc neužil. Sice zvítězil před Radoslavem Fabiánem a upevnil si vedení v ČP, ale závod to byl bolavý a s výkonem není spokojen. Teď má naordinováno týden klidu a pak se vrhne soustředěním v Alpách na druhou půlku sezóny.

Houštecký cyklomaraton 2018

čer

4

Na vítězné vlně

Tento víkend Hradec Králové v okolních borovicových lesích přivítal Český pohár MTB handbike CUP. Závod se jel v rámci cyklomaraton tour, jenž je dlouhodobým pořadatelem akcí i pro handbikéry. Pavel musel závodit od startu naplno, protože se ho držel prvních 7 km domácí Hynek Littman. V dalších 23 km si však Pavel vytvořil rozhodující náskok a vítězstvím upevnil vedení v ČP handbike. Další závod se koná v Houšťce u Brandýse nad Labem v rámci Houšteckého cyklomaratonu s bohatou tradicí, a který má Pavel rád pro bezprostřední kontakt se "zdravými" cyklisty ve startovním poli (kterého si mimochodem užil i tento víkend v Hradci Králové).

Hradec Králové 2018

kvě

21

Když závodit, tak společně :)

V neděli 20.5. se jelo v krásném slunečném počasí další kolo ČP MTB handicup v rámci tradičního závodu Author Cup okolo Bezdězu. Na pestré a rychlé trati nenašel Pavel přemožitele, společně s nepostiženými závodníky na trati si zazávodil a dojel v kategorii HANDBIKE pro první místo. Závody kde se startují všichni účastníci společně má Pavel rád, protože právě tam si užije závod naplno v pelotonu zdravých bikerů.

Bezděz 2018

bře

23

První závod ČP MTB handicup 2018!

Krásný závod se konal na skvělé připravené, 24km dlouhé trati v letním počasí v neděli v Újezdu nad Lesy 22/4. Pavla ze začátku zlobil Hynek Lintman, který je kvalitním handbikerem z Hradce Králové. Na cca třetím kilometru Pavel ujel a náskok pak už jen narůstal. Další závod seriálu se jede v okolí Bezdězu 20/5.

Újezd nad Lesy 2018

kvě

3

Ocenění

V pátek 18. března jsem získal ocenění Handicapovaný sportovec roku 2017 Moravskoslezského kraje. Nemám rád oficiality, ale potěšilo mne, že si někdo všiml jak se mi v posledním roce po sportovní (a nejen) stránce dařilo.
více na:Sportovec roku 2017 MSK

bře

28

Nová spolupráce

Děkuji společnosti LEVELSPORTKONCEPT s.r.o. za podporu v podobě vybavení od výrobce POC. Nesmírně si vážím možnosti reprezentovat tuto značku!

poděkování

bře

6

Párkrát jsem závodil

, ale tohoto si ve své sportovní kariéře vážím nejvíce...

poděkování

úno

20

Tak jsem to dokázal!

Před rokem jsem se rozhodl, že se zúčastním ČEZ Jizerské 50. Díky podpoře mé manželky, sparingpartnera Karla Videckého a vůbec celého spolku GO ON se mi splnil sen - zúčastnil se a dojel jsem ČEZ Jizerskou 50. Smekám před Janem Tománkem, který jel neskutečně. Trať byla skvěle připravena a i přes celkovou náročnost jsem neměl během závodu žádnou krizi. Jen po dojetí mám pocit, že týden budu spát :) Už teď se těším na další ročník!

poděkování

led

8

nový rok - nová sezóna

Začátek roku je tradičně ve znamení přípravy na nadcházející sezónu - tréninky a zajišťování financí. Letos jsem do přípravy zařadil naplno sledge běžky a to hlavně vzhledek k nadcházející Jizerské 50, na kterou jsem se přihlásil :)


2017


2016


2015


2014


2013