Aktuálně

2024


2023


2022


2021


2020


2019


2018


2017

pro

7

Poděkování

Všem, kteří mne celý rok podporovali děkuji a přeji klidné prožití vánoční svátků a šťastný rok 2018.

poděkování

zář

18

Hattrick je doma!

Český pohár potřetí v řadě obhájen. Vítězství v Mikulově v nedělním závodě Pavlovi zajistilo zisk Českého poháru 2017. Pavel tím završil kompletní sbírku titulů v roce 2017! V Mikulově s Pavlem jela poprvé jako doprovod manželka Slávka, což byla další výhra, Slávka tak bude Pavla již doprovázet i nadále!

Leština 2017

srp

3

Radost i povzdech

Je to týden, co jsem dojel na prvním místě v ČP v Leštině, kde mám pořadatel udělal extra trať a navíc odmítl startovné v naší kategorii. Jsem rád, že jsem po návratu z marodky mohl startovat na tak hezkém závodě.
Doslova mě ale vytáčí, jak většina hadbikerů kašle na poháry (silniční, MTB) a tím na neskutečné nasazení a obětavost Černých Koní, stejně jako na ochotu a vstřícnost pořadatelů jednotlivých podniků. Asi by měl každý zvážit, co kdy sám uspořádal, či jak přiložil ruku k dílu v rámci handbike dění, pak by určitě s pokorou objel poháry nebo se alespoň zdržel tupých (a to volím slabý výraz) komentářů na účet pořadatelů, pravidel atd. Takto budeme brzy bez těchto seriálů. Handbikéři to opravdu chcete?!

Leština 2017

srp

11

Přestal jsem snít, začal jsem plánovat!

Je tomu přesně 20let, kdy jsem chtěl běžet Jizerskou 50, ale z důvodu oblevy jsem se nezúčastnil. Pak přišel osudový úraz a trvalo právě tolik let při všech mých aktivitách a taky trablech, kdy jsem zpět okusil sledge běžecké lyžování. A právě letos jsem se přihlásil na Jizerskou 50, za podpory pořadatelů a Honzy Tománka jsme dostali startovné a VIP parking u startu v Bedřichově, děkujeme! Náš tým ve složení Kája Videcký jako můj doprovod na trati a má žena jako podpora v depu se moc těší na atmosféru, která Jizerskou 50 provází a dělá ji něčím výjimečným!

čvc

16

Úspěch v Ostravě

V neděli 16.7. se konalo historicky první mistrovství České republiky v MTB cross country handbike. O tuto premiéru se postaral spolek MAX Cursor Ostrava z.s., který v zázemí Landeckého Hornického muzea připravil krásnou, členitou a technickou trať, na které se jel závod na 60 minut + 1 kolo. Pavel Od začátku navyšoval vedení a v závodě vyhrál s velkým náskokem. Připsal si tak letos druhý titul mistra ČR!

Střížkovice 2017

čvn

24

Na vítězné vlně

Na rychlé trati Houšteckého cyklomaratonu v okolí Staré Boleslavi si Pavel v sobotu 24. června připsal další vítězství v ČP handiCUP MTB. Zvítězil s velkým náskokem před Radoslavem Fabiánem a Petrem Otčenáškem.

Střížkovice 2017

čvn

4

Mistr ČR!

V neděli 4. června se konalo v Hradci Králové mistrovství ČR MTB Handbike v rámci Cyklomaraton tour 2017. Závod byl vypsán na 30 km a jelo se na rychlé trati v lesích okolo Hradce, kde se střídaly podklady šotoliny a písku. Pavel již od začátku soupeřům ujel, náskok stále navyšoval a po dvou letech tak zase získal titul mistra ČR před domácím Hynkem Lintmanem a plzeňským Radoslavem Fabiánem. Závod byl zároveň započítán do českého poháru MTB handiCUP, kde si Pavel upevnil náskok. Vítězství a obhajoba loňského titulu ve zmíněném poháru je jeho dalším cílem této sezóny.

Střížkovice 2017

kvě

21

Máchův kraj

Závod Author 50 Bezděz se jel krajinou pod hradem Bezděz. Rychlá, ale místy písčitá a technická trať Pavla moc bavila, 25km ujel za 1:05 hod., což je na MTB hezké tempo. Připsal a si další vítězství a seriál dál vede. Závod poznamenaly zranění z pole jezdců Author Cupu a bohužel se zranil i Černý Kůň mladičký Jakub Trefný. Rychle se uzdrav Kubo!

Střížkovice 2017

kvě

13

Cestou necestou

V sobotu 13. května se konalo další kolo ČP HandiCUP MTB ve Střížovicích. Náročná bahnitá trať v Podještědí si vzala hodně sil. Pavel díky turisty ukradenými šipkám na trati zabloudil, ale stíhací jízdou se dostal na první místo a upevnil si vedení v poháru.

Střížkovice 2017

kvě

12

Novojičínský deník

článek - Děcký předvedl znamenitý vstup do sezony

dub

30

Salon republiky

V neděli 30. 4. se Pavel zúčastnil dalšího kola ČP MTB HandiCUP v Hradci Králové, kde se závod jel v rámci NOVA CUP 2017. Trať nebyla kopcovitá, ale měkký povrch a vzdálenost 35 km byla nakonec hodně náročná. Pavel vyhrál a připsal si plný počet bodů do poháru. Pavla teď čeká víkendové soustředění a pomalu se blíží první vrchol MČR v maratónu.

Újezdský duatlon 2017

dub

23

První vítězství

V sobotu 22. dubna jsem se zúčastnil Újezdského duatlonu 2017, který je součástí seriálu "tří závodů pro zdraví". V typicky aprílovém počasí jsem dojel na prvním místě.

Újezdský duatlon 2017

led

14

nový rok - nová sezóna

Začátek roku je tradičně ve znamení přípravy na nadcházející sezónu - tréninky a zajišťování financí :)


2016


2015


2014


2013