Aktuálně

2024


2023


2022


2021


2020


2019


2018


2017


2016


2015

pro

21

PF 2016

Přeji Vám klidné prožití svátků a šťastný nový rok.
Mistr ČR

lis

20

Dostal jsem pohár :)

V pátek 20. listopadu jsem si v Praze přebral ocenění vítěze ČP v MTB Handbike.
Děkuji všem, kdo mě jakkoliv podpořili v této sezóně snů...
Mistr ČR

řij

4

Vítěz ČP 2015

V neděli jsem se zúčastnil předposledního kola ČP MTB v Petrovocích u Sedlčan.V závodě jsem po krásném souboji s Tomášem Mošničkou zvítězil a zajistil si tak titul vítěze ČP MTB 2015! Letošní cíle zisku titulu mistra ČR a vítěze ČP MTB 2015 jsou splněny. Děkuji všem, kteří mě podpořili, jsem moc šťastný!
Mistr ČR

srp

20

Duše

V neděli jsem se zúčastnil Cyklomaratonu v Berouně. Navzdory kvalitní fyzické přípravě se ukázalo jak důležitá je duše :) V půlce závodu jsem dostal defekt. Přesto z toho nakonec bylo druhé místo.
Mistr ČR

srp

8

Zlaté (bronzové) Návrší

V sobotu jsem jel časovku na Zlaté Návrší, trať 22km s převýšením 1000m byla krásná. Bohužel jsem dostal zánět močáku a závodem jsem se doslova protrápil. Vítězství bylo dojet, i tak jsem ale bral bronz v kat MH3. Škoda, byl by to jinak krásný závod, ale zdraví člověk neporučí. Každopádně kluci jeli skvěle a pořadatel ČERNÍ KONĚ nám také připravil fajn podmínky.
Mistr ČR

čvc

12

Vítěz v Kamenici u Sedlčan

V neděli jsem vyhrál další závod ze seriálu ČP MTB handbike v Kamenici u Sedlčan. Závod se jel na skvělé trati v pařáku jak to mám rád. Od začátku jsem měl náskok, který jsem navyšoval. Moc pěkný závod se skvělou organizací klubu DA-BA, který pořádá závody opravdu srdcem!
Mistr ČR

čer

6

Fair play

Dnes jsem měl hned po startu crash na závodech v Jablonném - nakonec jen hodně natlučený loket, závod jsem dojel a nakonec i vyhrál. Musím však vyzvednout fair play Radoslava Fabiána, ktery mi i přes vlastní ztrátu v zavodě pomohl na kola... Jsi borec FABI! Děkuji...

čer

6

Povedlo se!

Dnes jsem vyhrál mistrovství ČR v handbike MTB v Litoměřicích.
Mistr ČR

kvě

30

Král šumavy

Další závod ČP MTB se jel v Klatovech. Závod byl poznamenám chybami mě i Tomáše Mošničky. Ze začátku jsem měl po těžším stoupání drobný náskok, ale ve sjezdu jsem upadl a Tomáš mě dojel a ujel. Dařilo se mi ztrátu stahovat do kopců, ale stále mi chyběl kousek k docvaknutí. Tomáš si vybral svou chybu těsně před cílem, nevěděl kam přesně jet (1:1 na chyby), předjel jsem ho a vyhrál. Vedu tak průběžně Český pohár. Závod byl na krásnem okruhu a pěkně jsme si dávali, musím však smeknout před jízdou Tomáše Mošničky ve sjezdech!
Král šumavy

dub

19

Po dvou kolech ČP jsem ve vedení...

Zvítězil jsem v nedělním závodu ČP v Újezdu nad lesy, tím jsem se posunul do čela Českého poháru. Vítězství je pro mě cenné, protože jsem porazil jednoho z nejlepších českých handbikerů současnosti Tomáše Mošničku :-)

dub

11

Jako v bludišti

V sobotu proběhl první závod Českého poháru MTB handbike v Pavlově. Závod byl na krásné a náročné trati, která mi seděla a jelo se dobře. Bohužel na poslední sjezdu cca 10minut od cíle jsem odbočil a sjel špatným směrem do údolí, musel jsem se vracet zpět - přišel jsem proto o náskok několika desítek minut a v cíli tak skončil druhý. K MTB maratónům toto bloudění patří a snad jsem si to vybral v prvním závodu :-)

bře

13

Ocenění

Česká unie sportu mne jmenovala nejúspěšnějším handicapovaným sportovcem v okrese Nový Jičín za rok 2014.

led

15

PF 2015

Začátek nového roku - intenzivní příprava na nadcházející sezónu. Tréninky a zajišťování financí :)


2014


2013